SIMEX 96 Kft.
hirdetés
  Kapcsolat: Sátoraljaújhely Rákóczi út 6. Tel.: 06-47-521-240
Kosár tartalma
 
Kosár részletes tartalma
főoldalvásárlási feltételekforgalmazott márkákkapcsolat
Termék kereső
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Termékkategóriák
Papíráruk
Másolópapírok
Naptárak
Iratrendezés
Írószerek
Lyukasztó, tűzőgépek, kellékek
Vegyes irodaszer
Ragasztástechnika
Vagyon, munkavédelem, csomagolástechnika
Iskola, hobby, kreatív
Irodatechnika
Irodaberendezés
Tisztítószerek és háztartási eszközök
Nyomtató kellékanyagok
Promóciós termékek
hirdetés
Információk
Vásárlási információk
Adatvédelmi nyilatkozat
Házhoz szállítás
Hogyan tudok rendelni?
Hogyan tudok belépni?
Hogyan tudok regisztrálni?
Partnerek
Feltöltés alatt!
AkciókHírekTop termékekKedvencek
Vásárlási feltételek

Átalános Értékesítési, Szállítási és Fizetési Feltételek

Simex-96 Kft

1.         Általános üzleti feltételek

Kifejezetten eltérő írásos megállapodás hiányában a szállítások és teljesítések kizárólag az alábbi feltételekkel történnek, melyek legkésőbb a szállítás vagy a teljesítés vevő általi elfogadásával a szerződés részévé válnak. Amennyiben az alábbi feltételek eltérően nem rendelkeznek, úgy a jogszabályi rendelkezésekkel helyettesítendők, amelyek legközelebb állnak az elérni szándékozott gazdasági célhoz. A szállítás napján érvényes árlista az irányadó. A szerződéses ár a vásárlás előtt visszaigazolt ár. Minden ár Általános Forgalmi Adó nélkül értendő.

2.         Megrendelés

A megrendelésből általában csak az általunk történt írásbeli rendelésigazolás kiadásával keletkezik számunkra teljesítési kötelezettség, a rendelésigazolás kiadása azonban a szállításnak nem szükséges előfeltétele. A szállítás tényével a szerződés mindenképpen létrejön. az aktuális katalógus választékán A Simex-96 Kft kívüli cikk(-ek) megrendelésének lemondását, csak olyan határidőig fogadja el, amíg beszállító partnere tőle jogkövetkezmények nélkül elfogadja a szóban forgó megrendelés lemondását. A beszállító által érvényesített lemondási díjat - a lemondott szállítmány értékének 10%-át a Simex-96 Kft. jogosult áthárítani. Amennyiben a beszállító a Simex-96 Kft . lemondását nem fogadja el, úgy alap esetben a megrendelő köteles az árut átvenni és a vételárat megfizetni.

3.         Fuvarköltség viselése

Sátoraljaújhely ,Sárospatak. és 50 kilóméteres vonzás körzetében kiszállítás ingyenes, ha a megrendelt termék nettó összege eléri a 15 ezer Ft-os, országosan pedig a nettó 50 ezer Ft-os értékhartárt. Ha a rendelés értéke nem éri el ezt az összeget netto 2.000,-Ft Bruttó: 2540.- Ft  fuvarköltséget számolunk fel.
Ettől eltérő paritással egyedi megállapodást alkalmazunk partnereinknél. 

4.         Szavatosság

Szavatossági jelzés termékenként a csomagoláson van feltüntetve. Az árut (árukat) minden esetben a szabványok, valamint a hazai forgalmazási elírásoknak megfelelő minőségben szállítjuk. Terméktájékoztatóink csupán általános útmutatásokat tartalmaznak. Garanciát termékeink megfelelő szintű minőségének állandóságáért tudunk vállalni. A szállított áruk mennyiségi hiányait haladék nélkül az áru átvételekor jelezni kell. Későbbi mennyiségi hiánybejelentéseket nem tudunk figyelembe venni. A Simex-96 Kft. által forgalmazott termékekre a Polgári törvénykönyv szavatossági valamint a 151/2003.(IX. 22.) Kormányrendelet jótállási szabályai, ezen túlmenően pedig a gyártók által vállalt jótállási feltételek vonatkoznak. A szavatossági, jótállási igény érvényesítésének helye a Simex-96 Kft. telephelye vagy a jótállási jegyen feltüntetett szakszerviz.

Mindennemű reklamáció bejelentését az alábbi elérhetőségeinken tehetik meg:

Ügyfélszolgálat:

Simex-96 Kft. 

3980 Sátoraljaújhely, Rákóczi u. 20. 

Tel.:             47/521-240       Fax.: 47/521-241 

E-mail: simex96@simex96.hu 


5.         Csomagolás

Termékeinket csak változatlan, eredeti csomagolásban forgalmazzuk.

6.         Követelések átruházása

A szóban lévő szállításokból származó valamennyi követelésünk teljes kielégítéséig tulajdonjogunkat fenntartjuk. Minden egyéb rendelkezés az általunk szállított áruk tekintetében a vételár teljes kiegyenlítéséig - különösképpen az elzálogosítás, a biztosítékba adás, csere útján történ átruházás - nem megengedett. A leszállított áru harmadik személy javára történ lefoglalását a vevő - tulajdonjogunk fenntartására való tekintettel, tartozik azonnal közölni velünk.

7.         Fizetési feltételek

Számláinkat a már korábban megállapodott fizetési feltételekkel kell teljesíteni a számlán feltüntetett határidőig. Számláinkat általában készpénz vagy banki átutalási feltétellel bocsátjuk ki. A fizetés napjának az a nap tekintendő, amelyen a vételár a Simex 96 KFT. folyószámláján megjelenik. Számláinkat a bennük megadott fizetési határidőn belül az esedékesség sorrendjében kell kiegyenlíteni. Esedékességkor ki nem fizetett számláink után a mindenkori jegybanki kamatláb kétszeresét késedelmi kamatként vevőinkre terheljük, vagy a fizetési késedelem valamennyi nyitott követelést esedékessé tesz és feljogosítja az eladót a póthatáridő kitűzése nélküli elállásra. A késedelmi kamatról, annak pontos keletkezéséről minden hónapban írásos tájékoztatót küldünk a Megrendelő részére. Ezen közlemény alapján a Megrendelő köteles a késedelmi kamatot megfizetni. Elállás nélkül is jogosultak vagyunk késedelem esetén a leszállított áru visszaszállítására és azt ideiglenesen a vevő költségére és veszélyére megőrizzük. Engedmény és bonusz csak akkor engedélyezhető, ha a vevőnek nincsenek lejárt esedékességű számlái. A számlával kapcsolatos kifogás a számla átvételét követő 5 napon belül tehető, melynek elbírálását követően a Simex-96 Kft. a szükséges intézkedést megteszi. A fizetési feltételek megszegése esetén a Simex-96 Kft. jogosult a halasztott fizetési feltételek azonnali készpénzes fizetésre való változtatására, minden nyitott követelés azonnali esedékessé tételére illetve a szerződéstől való elállásra.

8.         Elektronikus kereskedelem

A Simex-96 Kft. elektronikus kereskedelemi szolgáltatásai a WEB rendszerén keresztül nem csak egyedi jelszóval (továbbiakban: Jelszó ) vehetők igénybe. A Jelszó megadásával a Megrendelő közvetlen információt szerezhet a Simex-96 Kft-től rendelhető termékekről. A Jelszó azonosítja a Megrendelőt, használata hitelesen bizonyítja, hogy a megrendelést a Megrendelő megtette. A WEB rendszeren keresztül elküldött megrendelést rögzíti a .Simex-96 Kft számítógépes rendszere. A Megrendelő teljes felelősséget vállal a Jelszó kezeléséért, azt harmadik fél részére nem ismerteti. A Simex-96 Kft . nem felel az olyan károkért, amelyek a Jelszó illetéktelen használatával keletkeztek akár a Megrendelőnél, akár harmadik személlyel szemben. A Megrendelő köteles helytállni a Jelszavához hozzáférő személy tevékenységéből eredő károkért.

9.         Adatkezelés 

A Simex-96 Kft. a Megrendelő azonosításához szükséges adatokat a jogszabályi előírások betartása mellett, kizárólag a jelen Általános Szerződési Feltételek keretei között kereskedelmi kapcsolat céljából kezeli. A Megrendelő adatszolgáltatása a szerződéskötés érdekében a szerződési szabadság elve alapján önkéntes. 

A Megrendelő kifejezetten igényt tart arra, hogy a . részére elektronikus úton illetve egyéb írott formában híranyagot küldjön, de a Megrendelő bármikor jogosult ezen egyértelmű hozzájárulással Simex-96 Kft ellentétes, a híranyag megküldésének részbeni vagy teljes megtiltása iránti nyilatkozatot tenni a Simex-96 Kft. címére megküldve. 

10.       Egyéb rendelkezések 

A Simex-96 Kft. ezen Általános Szerződési Feltételeket Megrendelői számára mind írott, mind elektronikus formában (www.simex9.eu címen) folyamatosan elérhetővé teszi.  A Megrendelő bármely termék - akár hagyományos, akár WEB rendszeren történt - megrendelésével magára nézve kötelezőnek elfogadja a Simex-96 Kft . Általános Szerződési Feltételeit és a benne foglaltakat. 

Amennyiben az Általános Szerződési Feltételek valamely pontja érvénytelennek minősülne, az nem teszi érvénytelenné a többi meghatározást.  Az Általános Szerződési Feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Magyar Köztársaság vonatkozó hatályos jogszabályai az irányadóak.

A szerződés teljesítésének és a bírói illetékességnek a helye Megyei Bíróság.

Kelt: Sátoraljaújhely 2012 06 01

Vásárlási információk | Adatvédelmi nyilatkozat | Hogyan tudok rendelni? | kapcsolat | Hozzáadás a kedvencekhez
 
© 2008 SIMEX 96 Kft.   Kapcsolat: Sátoraljaújhely Rákóczi út 6. Tel.: 06-47-521-240 solution by NetGo.hu