SIMEX 96 Kft.
hirdetés
  Kapcsolat: Sátoraljaújhely Rákóczi út 6. Tel.: 06-47-521-240
Kosár tartalma
 
Kosár részletes tartalma
főoldalvásárlási feltételekforgalmazott márkákkapcsolat
Termék kereső
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Termékkategóriák
Papíráruk
Másolópapírok
Naptárak
Iratrendezés
Írószerek
Lyukasztó, tűzőgépek, kellékek
Vegyes irodaszer
Ragasztástechnika
Vagyon, munkavédelem, csomagolástechnika
Iskola, hobby, kreatív
Irodatechnika
Irodaberendezés
Tisztítószerek és háztartási eszközök
Nyomtató kellékanyagok
Promóciós termékek
hirdetés
Információk
Vásárlási információk
Adatvédelmi nyilatkozat
Házhoz szállítás
Hogyan tudok rendelni?
Hogyan tudok belépni?
Hogyan tudok regisztrálni?
Partnerek
Feltöltés alatt!
AkciókHírekTop termékekKedvencek
Hírek
2014.07.28.
Varga: eszük ágában sincs kivonulni a bankoknak
 

A devizahiteles mentőcsomag miatt nem kerül veszélybe a magyar bankrendszer, és a pénzintézeteknek eszük ágában sincs kivonulni az országból - mondta a Világgazdaságnak adott, hétfőn megjelent interjújában Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter.

Ha kell, akkor az anyabankoktól kapnak forrást, vagy saját kereteiken belül rendezik a számlát a bankok - mondta Varga Mihály. Szerinte a bankadót akkor lehet átgondolni, ha lesznek plusz források a gazdaság növekedéséből. 

Arról is beszélt, hogy nem az Európai Bizottság kérésére döntöttek a 110 milliárd forintos költségvetési tartalékolásról, hanem azért volt szükség a nemrég bejelentett intézkedésekre, mert "a tervezett szint szélén, három százalék körül lesz a deficit". A zárolást év végén akár fel is oldhatják - vélte a tárcavezető

 
 
2014.03.28.
Elátkozott beruházás.
 
Bő egy héttel az országgyűlési választások előtt, pénteken átadják a forgalomnak a 4-es metrót, aminek a története még a rendszerváltás előttre nyúlik vissza, a Demszky-korszak szimbóluma lett, de végül mégiscsak a várost húsz évig vezető polgármester utódja nyithatja meg. A 4-es metró sok szempontból megkérdőjelezhető projekt: mielőtt köszöntjük Budapest luxusmetróját, ezeket a szempontokat nézzük végig.Mi az a 4-es metró?

A Dél-Buda–Rákospalota (DBR) metróvonal torzója, az Etele tér és Keleti pályaudvar közötti, ún. első szakasz. Kétszer 7,3 kilométer alagút, 10 állomással.

 
>> További részletek
 
 
2014.03.28.
Elátkozott beruházás.
 
Bő egy héttel az országgyűlési választások előtt, pénteken átadják a forgalomnak a 4-es metrót, aminek a története még a rendszerváltás előttre nyúlik vissza, a Demszky-korszak szimbóluma lett, de végül mégiscsak a várost húsz évig vezető polgármester utódja nyithatja meg. A 4-es metró sok szempontból megkérdőjelezhető projekt: mielőtt köszöntjük Budapest luxusmetróját, ezeket a szempontokat nézzük végig.Mi az a 4-es metró?

A Dél-Buda–Rákospalota (DBR) metróvonal torzója, az Etele tér és Keleti pályaudvar közötti, ún. első szakasz. Kétszer 7,3 kilométer alagút, 10 állomással.

 
>> További részletek
 
 
2013.12.13.
Munkacsoporttal gyorsítanák az online kasszákra való átállást
 
 Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a mai nappal kezdeményezte egy online pénztárgép munkacsoport felállítását, amelynek célja az online pénztárgépre való átállás elősegítése - áll a Nemzetgazdasági Minisztérium közleményében. 
 
 
2013.10.29.
Megállt a forint gyengülés
 
 
 
2013.03.19.
ciprus
 
Az Opten adatai szerint a 2011-es beszámolók alapján a legnagyobb ciprusi érdekeltségű hazai cégek az ISD Dunaferr Dunai Vasmű Zrt., a Hungary-Meat Élelmiszeripari Termelő Kft. és az SMR Automotive Mirror Technology Hungary Bt. Emellett az első tíz legnagyobb, ciprusi érdekeltségű magyar cég között van a West End Beruházó és Kereskedelmi Zrt., a Bonbonetti Choco Édesipari Kft.
 
>> További részletek
 
 
2013.01.27.
Még idén jön a Malév-utód?
 
A korábban tavaly szeptemberre, majd idén márciusra datált indulás helyett most áprilisra teszik egyes hírek az új magyar légitársaság, a HWA indulását. A társaság képviselője szerint még ebben az évben elstartol.Egy német turisztikai portál, a BizTravel értesülései szerint a teljesen új magyar légitársaság, a tavaly szeptemberben alakult és november elején 11,77 millió forint alaptőkével Sóskúton, légi személyszállítás főtevékenységgel bejegyzett Magyar Légiutak a Világra Zrt. (Hungarian World Airways) áprilistól jó pár európai desztinációt akar megcélozni, míg a végcél, hogy 2014-re hosszú távú járatokon az Egyesült Államokba is el lehessen repülni Pestről. Korábban tavaly szeptemberi, majd idén márciusi startról szóltak a hírek.
 
>> További részletek
 
 
2013.01.08.
A credit
 
A – Creditworthy

Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult, mely kiváló hitelképességet jelent. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.

>> További részletek

 
 
2013.01.08.
Boldog új évet..
 
Boldog Új Évet Kívánunk minden Kedves Vendégünknek és Honlap Olvasónknak! Kívánjuk továbbá, hogy idén még többen látogathassanak meg bennünket, hiszen az immáron 20 éves (!) a cégünk
 
 
2012.09.02.
Indul a tanév: ezek a legfontosabb változások
 
Szeptember 3-án, hétfőn mintegy 1,3 millió tanuló kezdi meg a 2012/2013-as tanévet. Az idén is több tízezer forintos költséget jelent a családoknak a tanévkezdés, bár a tankönyvek ára jellemzően nem változott az előző évhez képest. Fokozatosan hatályba lép az új köznevelési törvény, amelynek most szeptembertől hatályos passzusa a mindennapos testnevelésre és a tankötelezettség korábbi befejeződésére vonatkozó szabályozás.
 
 
2012.08.14.
Itt az adat! Hivatalosan is recesszióban Magyarország
 
A második negyedévben 0,2 százalékkal zsugorodott az előző negyedévhez képest a magyar gazdaság. Éves összevetésben (naptárhatással igazítva) 1,2%-os volt a visszaesés. Az első negyedéves GDP-csökkenés, illetve az előzetes elemzői várakozások konszenzusa egyaránt -1,2%-os volt. 
 
 
2012.07.26.
Két hétre elegendő gabonatartaléka maradt Romániának
 
Rendkívüli állapot kihirdetését és a gabonaexportok azonnal felfüggesztését követelik a kormánytól a romániai gazdák az országot sújtó rendkívüli szárazság miatt. A helyzet drámai Romániában, a kukoricatermés 80 százaléka megsemmisült - írja a Napi Gazdaság. 
 
 
2012.07.10.
Tanszervásár 2012
 
Hamarosan megkezdjük a 2012-es Tanszervásárunkat !Immáron 20. éve Hatalmas akciókkal és kedvezményekkel nyeremények sokaságával várjuk kedves vásárlóinkat.
 
 
2012.07.10.
Tranzakciós illeték
 
A Parlament ma 249 igen és 94 nem szavazattal elfogadta a pénzügyi tranzakciós illetékről szóló törvényjavaslatot. A kormány és a kormánypárt képviselői a munkahelyvédelmi akciótervvel indokolták a tranzakciós illeték szükségességét. Ezt megelőzően a képviselők elfogadták az új egységes biztosítási adóról szóló törvényt is. 
 
 
2012.06.14.
Nincs kegyelem, egyből viszi a pénzed az adóhatóság
 
Gőzerővel gyűjti a pénzt az adóhatóság a költségvetésnek: május végéig 156,6 milliárd forintot szedett be végrehajtásból, ami 6,7 százalékkal több, mint egy évvel korábban - közölte a feketelista.hu. Amit csak lehet, egyből visz a számláról az adóhatóság: az év első öt hónapjában 11,7 százalékkal nőtt az inkasszók száma és összességében csaknem 20 százalékkal több tartozást egyenlített ki ily módon a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV). Ugyanakkor 12,6 százalékkal csökkent az ingó-, és 23,7 százalékkal az ingatlanárverés. 
 
 
2012.06.13.
IEA: 36 ezer milliárd dollárnyi tiszta energetikai beruházásra van szükség
 
Az IEA szerint a világ jelenleg nem halad megfelelő pályán a tudósok által meghatározott klímaváltozást lassító célok eléréshez szükséges intézkedések terén. A szervezet szerint 2050-ig 36 ezer milliárd dollárnyi tiszta energetikai beruházásra lenne szükség annak érdekében, hogy a 2005-ös szintekhez képest 50%-kal lehessen csökkenteni a globális CO2-kibocsátást, illetve 2 Celsius fokon belül lehessen tartani a globális hőmérséklet-emelkedést. A szervezet megállapítása szerint sok új technológia áll készen arra, hogy átformálja jelenlegi a jelenlegi energiaellátási rendszereket. Az IEA szerint azonban hiányzik a megfelelő politikai elkötelezettség az átállás mellett, annak ellenére, hogy a tiszta technológiák hosszú távon érdemi gazdasági előnyöket biztosítanak a felhasználóik számára, az ellátásbiztonság jelentős növekedése mellett. A jelentés szerint további 36 ezer milliárd dollárra van szükség a jelenlegi energiarendszerek új szempontok szerinti átformálására, azonban a ráfordítás már 2025-ben egyensúlyban lesz a hozadékkal, míg 2050-re már a 36 milliárd közel háromszorosát, 100 milliárd dollárt lehet megtakarítani az elmaradt fosszilisenergia-felhasználáson.
 
>> További részletek
 
 
2012.06.08.
Simex 96 KFT a daganatos betegekért!
 
A 2012-es Tanszervásár Július 15.-től indul. A Simex 96 KFT gyűjtést szervez Daganatos kis betegekért.Minden vásárolt füzet után 1.- Ft-ot   ajánl fel.
 
>> További részletek
 
 
2012.06.08.
görög
 
Vélhetően tovább zuhanna a görög ingatlanpiac az euró esetleges kivezetése után. A folyamatosan csökkenő bérleti díjak, a szakadatlanul emelkedő kihasználatlansági arány már így is komoly értékcsökkenést hozott Görögország ingatlanszektora számára. A drachma visszatérése és annak esetleges jelentős leértékelődése vélhetően súlyos hatással lenne az ingatlanszektorra, azon keresztül pedig a teljes bankrendszerre. 
 
 
2012.05.31.
Ember evő
 
Új világrekordot állított fel Jakub Vagner cseh extrémhorgász Indiában a horgászbottal kifogott halak súlyát tekintve. A 31 éves férfinak egy 87 kilogrammos példány akadt a horgára egy emberevő harcsaféléből, a gyilkos harcsából (Bagarius yarrelli), amelyet az indiaiak az ördög harcsájának is neveznek. Ez a legnagyobb súlyú hal, amelyet a világon valaha is bárki horgászbottal kifogott. Vagner saját, 2009-es rekordját döntötte meg: akkor egy 75 kilós halat sikerült kifognia. A gyilkos harcsáról az a hír járja, hogy a szent folyókba dobott (temetett) emberi tetemekkel táplálkozik, de olykor élő emberre is rátámad.
 
>> További részletek
 
Vásárlási információk | Adatvédelmi nyilatkozat | Hogyan tudok rendelni? | kapcsolat | Hozzáadás a kedvencekhez
 
© 2008 SIMEX 96 Kft.   Kapcsolat: Sátoraljaújhely Rákóczi út 6. Tel.: 06-47-521-240 solution by NetGo.hu